Laat uw beregeningsinstallatie aanleggen

Wilt u de beste experts op het gebied van beregeningsinstallaties? DVC zorgt voor een perfect aangelegde tuinberegening, welke tuin u ook heeft.

De ervaring van Steven Mulder uit Deventer:

“Ik bespaar tijd en geld sinds ik een beregeningsinstallatie van DVC heb laten plaatsen.”

De voordelen van tuinberegening aanleggen

  • DVC heeft al meer dan 25 jaar ervaring
  • Al meer dan 10.000 beregeningsinstallaties aangelegd
  • Van advies tot berekening en van installatie tot onderhoud
  • Uitstekende service en garantie
Beregeningsplan

Optimale installatie met een beregeningsplan

Als u uw tuin wilt laten beregenen is het aanbevolen om hier een beregeningsplan voor te laten maken. De beregeningssystemen van DVC Beregening zorgen ervoor dat uw tuin op het juiste moment, op de juiste plaats, de juiste hoeveelheid water krijgt. Laat u uw tuin beregenen met een beregeningssysteem van DVC Beregening, dan bent u verzekert van een mooie grasmat die gedurende het hoogseizoen altijd in topconditie zal zijn.

Aanleggen

Een beregeningssysteem aanleggen

De beregeningsinstallaties van DVC Beregening kunnen zowel in nieuwe als in bestaande tuinen aangelegd worden. Met ingenieuze apparatuur leggen we de leidingen sleufloos en gaan we zelfs onder de oprit door, mocht dat nodig zijn. Uw tuin besproeien is hierdoor nog nooit zo gemakkelijk geweest. Onze deskundige medewerkers zijn dagelijks bezig met beregeningstechniek en hebben een ruime ervaring. DVC Beregening is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van geavanceerde beregeningssystemen.

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin, is een sproeisysteem eenvoudig in te plannen. Op basis van het tuinontwerp stellen wij een systeem samen dat exact aan de behoefte van de beplanting voldoet. We laten de sproeiers met de beplanting ‘meegroeien’, waardoor het bereik van geen enkele sproeier in gevaar komt als de beplanting hoger wordt.

Voor een volgroeide tuin maken we een systeem dat exact op maat is samengesteld met de juiste materialen en sproeiers. Door ondergronds gebruik te maken van polyethyleen slangen kunnen we elke vorm in de tuin volgen, zonder planten of bomen te beschadigen.

Onderhoud

Onderhoud van uw beregeningsinstallatie

DVC Beregening zal niet alleen uw tuinberegening installeren, maar verzorgt ook het onderhoud van de geavanceerde beregeningssystemen.

Wanneer er een bestaand sproeisysteem in uw tuin ligt en u wilt dit aanpassen of uitbreiden, dan kunnen wij dit gemakkelijk combineren met nieuwe materialen. Ook op uw bestaande pomp kunnen wij een nieuw sproeisysteem aansluiten. Zelfs het automatiseren van een oude pomp is mogelijk.

Service

DVC Beregening: de tuinberegening specialist

DVC Beregening zorgt al meer dan 25 jaar voor beregening van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van geavanceerde beregeningssystemen. Momenteel hebben we al meer dan 10.000 beregeningsinstallaties door heel Nederland geïnstalleerd!

Onze specialisten zijn dagelijks bezig met beregeningstechniek en hebben ruime ervaring en expertise. Pluk hier uw voordeel van en laat uw tuinberegening ontwerpen en installeren door DVC Beregening.

Maak kennis met DVC Beregening
In de zomer staat mijn tuin altijd in bloei. Een prachtig gezicht dankzij DVC!
Wilt u ook uw tuinberegening laten aanleggen door DVC Beregening?