Leg zelf uw beregeningsinstallatie aan

Wilt u een passend advies voor de beregening van uw tuin, maar zelf de installatie verzorgen? Bekijk de mogelijkheden om zelf uw beregeningssysteem aan te leggen.

 

Beregeningsinstallatie? Doe het zelf!

Wilt u liever uw tuinberegening zelf aanleggen? Wij stellen voor u een bouwpakket samen, compleet met werktekening en instructies. U krijgt alle nodige steun en informatie voor het zelf aanleggen van uw beregeningssysteem. We maken voor u een tekening/schets van de te leggen leidingen en de plaatsen van de koppelingen en sproeipunten. Bij tuinberegening zelf aanleggen, zullen wij u natuurlijk zoveel mogelijk steunen en van voorzien van de nodige informatie en praktijkoplossingen!

In onze showroom hebben we mogelijkheden op het gebied van sproeien en beregenen opgesteld en graag ontmoeten wij u daar om de vele mogelijkheden eens te bespreken. Wilt u liever online uw beregeningsinstallatie bestellen? Via de website Doe Het Zelf Beregening bestelt u gemakkelijk samengestelde pakketten en losse onderdelen voor tuinberegening.

Bestel direct online


Tuintekening

Een goed beregeningsplan is de beste voorbereiding op jarenlang plezier van uw installatie. DVC verzorgt voor u een professionele tekening en laat u ook direct weten wat de materiaalkosten zijn. Vul hier uw aanvraag in.

Stuur uw tuintekening
Maak kennis met DVC Beregening
Ik bespaar nu jaarlijks op mijn waterkosten dankzij het beregeningssyteem van DVC.

De ervaring van Arie Maas uit Oss:

“Dankzij de beregeningsinstallatie voor mijn rijbak kunnen mijn dochters altijd op een perfecte ondergrond paardrijden.”

Waarom zelf doen?

  • DVC helpt met een op maat gemaakt beregeningsplan
  • Wij zijn er voor advies en berekening
  • Bestel samengestelde bouwpakketen
  • Uitstekende service en garantie