DAB

Innovatief technologische pompen

Al meer dan 30 jaar is DAB marktleider op het gebied van beregeningspompen. Per jaar worden er bij DAB meer dan 2 miljoen pompen geproduceerd die voldoen aan specifieke en kwalitatieve eisen. 

Waarom DAB?

  • Uitmuntende techniek, kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Al meer dan 30 jaar expert op het gebied van beregeningspompen
  • Innovatieve technologiĆ«n

DAB pompen bij DVC Beregening

DAB is al meer dan 30 jaar wereldwijd bekend om haar uitmuntende techniek, kwaliteit en betrouwbaarheid in elektrische waterpompen. Dab combineert innovatieve technologie met mechanische en technische oplossingen die voldoen aan de eisen van de klant. Bij de installatie van een beregeningspomp in uw tuin kunt u er bij DVC Beregening voor kiezen om een DAB pomp te laten installeren.

Maak kennis met DVC Beregening
Dankzij DVC weet ik zeker dat de pomp goed geinstalleerd is. Dat is toch een fijne gedachte!

De beregeningspompen van DAB zijn geproduceerd met state-of-the-art materialen die het vermogen hebben om weerstand te bieden van interne en externe spanningen en garanderen hoge prestaties, kwaliteit en duurzaamheid op de lange termijn.

DAB streeft ernaar om de beste en belangrijkste speler in de sector van waterpompen te worden. Zij willen aan alle eisen van technologie, mechaniek, kennis en oplossingen voldoen. Water is de meest waardevolle bron en DAB heeft haar activiteiten gewijd aan deze onvervangbare natuurlijke bron door het ontdekken en verbeteren van elektrische pompen.

Wilt u ook uw tuinberegening laten verzorgen met DAB?