Maak kennis met DVC Beregening

DVC Beregening BV is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleg en onderhoud van geavanceerde beregeningssystemen. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, tuinprofessionals, installatiebedrijven, projectontwikkelaars en architecten. Bekijk hier met welke kwaliteitsmerken we werken. 

Waarom DVC Beregening?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Al meer dan 10.000 beregeningssystemen ge├»nstalleerd
  • Op maat gemaakt beregeningsplannen
  • Goede service en garantie

Werkgebied

Vanuit onze vestiging in Dussen, Noord-Brabant, werken we in heel Nederland en Belgi├ź. Met ruim 25 jaar ervaring en met 12 mensen, 8 bedrijfsauto’s en een park aan speciale machines kunnen we projecten van groot tot klein aan.

Eigen magazijn

Onze specialisten zijn dagelijks bezig met beregeningstechniek en hebben een ruime ervaring, waar u de voordelen van kunt plukken. Wilt u liever zelf aan de slag? Geen enkel probleem, onze baliemedewerkers adviseren u graag, en vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Graag verwelkomen u op De Sluis 10 in Dussen!

Vacatures

DVC Beregening B.V. is installatie en handelsbedrijf gevestigd in Dussen, met meer dan 20 jaar ervaring in beregeningstechniek in siertuinen, sportvelden en parken. Met een team van in totaal 15 mensen zijn we werkzaam in: Projecten in beregeningstechniek, van ontwerp, aanleg en onderhoud door eigen serviceafdeling, tot verkoop via 4 online winkels en een showroom met balieverkoop en een eigen dealernetwerk in waterontharders en drukverhoging, Het bedrijf staat aan de vooravond van een snelle groei in 2017 en daarvoor hebben we hulp nodig, wie kan ons helpen?

Bekijk vacatures ->

Mijn vrienden vragen zich af hoe het kan dat mijn tuin er altijd zo prachtig bijstaat. DVC is mijn grootste hulp hierin geweest.

Samenwerking tuinprofessionals

Tuin- en watertechniek. Het is een vak apart. Daarom werken wij veel samen met tuinprofessionals. Tuinarchitecten en hoveniers betrekken ons bij hun projecten als het op de techniek aankomt. Zij ontwerpen prachtige tuinen, hebben een visie op beplanting en wij maken daar een passend technisch plan bij. Per project wordt bekeken tot hoever onze expertise nodig is. Blijft het bij advies? Prima. Maar we kunnen ook de technische oplossingen leveren en installeren. Uiteraard werken wij in zo’n samenwerking altijd voor onze opdrachtgevers. U huurt ons in, dus werken wij ook voor u. Dat is helder.

Wilt u ook uw tuinberegening laten verzorgen door DVC Beregening?