De voordelen van tuinberegening

  • Een tuin in volle bloei door optimale beregening
  • Tijdsbesparing door automatische besproeiing
  • Bespaar op uw jaarlijkse waterkosten
  • Ook tijdens uw vakantie een groene tuin

Advies op maat

Wij voorzien u graag van een advies op maat. Vul hieronder de gemeente waar u woont en tuingrootte in voor een advies op maat.

U heeft al een compleet systeem inclusief aanleg vanaf € 2.000.

Legt u liever zelf aan met professionele begeleiding?
Kijk op www.doehetzelfberegening.shop
 

m2
Advies op maat
Tuinberegening

Optimale tuinberegening met DVC

Als u uw tuin wilt laten beregenen is het aanbevolen om hier een beregeningsplan voor te laten maken. De beregeningssystemen van DVC Beregening zorgen ervoor dat uw tuin op het juiste moment, op de juiste plaats, de juiste hoeveelheid water krijgt. Zo zorgen wij ervoor dat er geen onnodig water wordt verspild. 

Laat u uw tuin beregenen met een beregeningssysteem van DVC Beregening, dan bent u verzekert van een mooie grasmat en prachtige bloemen die gedurende het hoogseizoen altijd in topconditie zullen zijn.

Werking

Hoe werkt een beregeningsinstallatie?

De beregeningssystemen van DVC Beregening houden onder andere rekening me de zon- en schaduwkanten van uw tuin, met soort, omvang en zaken als beplanting van uw tuin. Hierdoor zorgt het systeem er persoonlijk voor dat uw tuin beregenen een plezierig moment wordt voor uw grasmat. Het besproeien van uw tuin gebeurd op het moment wanneer het voor uw tuin gewenst is. U heeft dus altijd de juiste balans in groei en ontwikkeling van uw tuin.

Een uitgekiend systeem van sproeikoppen en druppelaars zullen uw tuin beregenen en deze combinatie zorgt voor een optimaal verdeelde neerslag. Omdat onze beregeningssystemen standaard zijn voorzien van een regensensor, zal het uw tuin niet onnodig beregenen. Een intelligent en efficiënt systeem dus.

Voordelen

De voordelen van tuinberegening

Als u de beregening van uw tuin laat aanleggen door DVC Beregening kunt u genieten van de vele voordelen van een beregeningsinstallatie. Uw tuin zal in het hoogseizoen altijd in volle bloei staan door optimale beregening. U zult niet alleen meer van uw tuin kunnen genieten, maar u zult ook zeeën van tijd besparen door automatische besproeiing. Doordat de beregening van uw tuin beter wordt afgestemd, zullen uw jaarlijkse waterkosten gaan dalen.

Kiest u liever voor een duurzame oplossing? Bij gebruik van een natuurlijke waterbron heeft u een duurzame beregening voor uw tuin en bespaart u op uw waterkosten. Zelfs als u op vakantie bent, zorgen de beregeningsinstallaties van DVC Beregening voor een groene en verzorgde tuin.

Installatie

Het installeren van een beregeningssysteem

Uw tuin beregenen met de beregeningssystemen van DVC Beregening kan zowel in nieuwe als in bestaande tuinen. Met ingenieuze apparatuur leggen we de leidingen sleufloos en gaan we zelfs onder de oprit door, mocht dat nodig zijn. Uw tuinberegening is hierdoor nog nooit zo gemakkelijk geweest zowel in aanleg als het beregenen zelf. Onze deskundige medewerkers ervoor dat het besproeien van de tuin niet voor onverwachte situaties zorgt. 

Ervaring DVC

DVC Beregening: de specialist in tuinberegening

DVC Beregening zorgt al meer dan 25 jaar voor beregening van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van geavanceerde beregeningssystemen. Momenteel hebben we al meer dan 10.000 beregeningsinstallaties door heel Nederland geïnstalleerd!

Onze specialisten zijn dagelijks bezig met beregeningstechniek en hebben ruime ervaring en expertise. Pluk hier uw voordeel van en laat uw tuinberegening ontwerpen en installeren door DVC Beregening.

Service

Ook voor het onderhoud van uw beregeningsinstallatie

DVC Beregening zal niet alleen uw tuinberegening installeren, maar verzorgt ook het onderhoud van de geavanceerde beregeningssystemen.

Wanneer er een bestaand sproeisysteem in uw tuin ligt en u wilt dit aanpassen of uitbreiden, dan kunnen wij dit gemakkelijk combineren met nieuwe materialen. Ook op uw bestaande pomp kunnen wij een nieuw sproeisysteem aansluiten. Zelfs het automatiseren van een oude pomp is mogelijk.

FAQ
Maak kennis met DVC Beregening
Zelf ben ik niet zo handig, dus heb ik DVC ingeschakeld om de tuin van een beregeningsinstallatie te voorzien. Ik heb er geen omkijken meer naar!
Wilt u ook uw tuinberegening laten verzorgen door DVC Beregening?